Kuten otsikko sanoo, tähtiä ei ole ikinä liikaa. Niitä mahtuu yhteen ravintolaan kymmenittäin joka päivä ja/tai ilta. On myös huomioitava, että jokaisella tähdellä on seurueensa joiden viihtyvyys on tärkeää.  Karaokessa tulee kunniottaa kuulijoita ja mahdollisia tassijoita yhtä lailla kuin laulajia ja mm. tämän vuoksi olemme panostaneet laadukkaaseen äänentoistoon ja laitteistomme ovat huippuluokkaa. Yrityksemme äänentoistolaitteilla laulavia tähtiä  kuuntelee mieluusti. Lopputuloksena on onnistuneita ilta ja/tai iltapäiviä joissa laulajat malttavat odottaa vuorojaan heidän seurueidensa kannustaessa. Ammattimainen juontajamme varmistaa onnistuneen kokonaisuuden.

Äänentoistolaitteiden lisäksi olemme panostaneet levystöön ja levyvalikoimastamme löytyy laulettavaa jokaiselle sekä suomeksi että englanniksi. Kappaleita löytyy myös ruotsiksi ja viroksi.

Artisti- ja viihdepalvelu Astrum Oy tunnetaan laadusta myös karaokessa. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita 20 vuoden varrelta niin laulajissa kuin ravintoloisijoissakin.

Tilaamalla meiltä karaoken ravintolaan, yksityistilaisuuteen, messuille tai mihin tahansa missä ihmisiä laulattaa – annat itsellesi onnistumisen avaimet ja tuleville tähdillesi mahdollisuuden loistaa.